Spring naar content

Actieweek bijna van start!

Het is bijna zover: op maandag 27 juni gaat de actieweek van start. De hele actieweek volg je vanaf maandag op de voet in onze liveblog. Het wordt een week vol huisartsengeluid, met als sluitstuk de landelijke manifestatie op het Malieveld. Wat kun je allemaal verwachten en hoe kun je zelf meedoen?

Het programma

Maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni zijn gevuld met allerlei acties. We organiseren werkbezoeken voor Kamerleden, voeren actie op social media, we vragen aandacht in de media en we brengen lokale en regionale initiatieven in beeld.

Op vrijdag 1 juli staan we als sluitstuk op het Malieveld in Den Haag. Van 14 tot 16 uur komen we daar met zoveel mogelijk huisartsen en medewerkers bij elkaar. Belangrijk om daar met zoveel mogelijk mensen te staan, zodat minister Kuipers en alle andere beleidsmakers niet om ons signaal heen kunnen.

Liveblog

Alles wat er gebeurt in de actieweek brengen wij in beeld via een liveblog op de actiewebsite. De liveblog lanceert maandagochtend. Hou ook de socialmediakanalen in de gaten voor updates.

Zo doe je zelf mee

Samen maken we de boodschap zo luid en duidelijk, én inspireren we elkaar daarin. Veel huisartsen en anderen die de huisartsenzorg een hart onder de riem steken, gingen je voor met een eigen boodschap. Inspirerend, openhartig, creatief, persoonlijk; het komt allemaal voorbij op de Social wall.  

Gebruik een van de materialen van de actiewebsite en laat ook van je horen op social media. Maak je eigen persoonlijke boodschap en gebruik de #iedereeneenhuisarts. Treed jij in de voetsporen van deze huisarts die viral ging met haar eigen actieshirt?